Restauracja serwuje dania przygotowane w duchu Slow Food – wyłącznie z naturalnych składników, z produktów pozbawionych sztucznych dodatków. Dania przygotowywane są powoli, niemalże z namaszczeniem, z uwzględnieniem tradycyjnych przepisów.
W karcie menu restauracji „Nóż w wodzie” możemy znaleźć wiele różnorodnych dań: klasyczne żeberka, dziczyznę czy stek wołowy z regionalnie hodowanej jałówki. Smakosze ryb na pewno skuszą się na filet sandacza prosto z mazurskiego jeziora.
Dlaczego warto?
- wyłącznie naturalne składniki
- produkty pozbawione sztucznych dodatków
- tradycyjne przepisy
- różnorodne dania
Kontakt
ul. Kajki 62/64, 11-730 Mikołajki
kurortkameralny@grupaamax.pl
tel. +48 721 994 900
Restauracja Nóż w Wodzie
ul. Kajki 62/64, 11-730 Mikołajki
Czy wiesz, że…
